:חיפוש | כתבו עליי | תקנון האתר | הפוך לדף הבית
4.5 ומעלה - מומלץ מאוד (רוצו מהר למה אתם מחכים) 4 - 4.4 - סטנדרטי אך מומלץ (לשבת בכיף) 3.9 ומטה - לא מומלץ. קראו היטב את הדיווח
עשרת המומלצים של דורון

(4.4) מסעדת סינמה 5 נפתחה לפני כשנה וחצי בצמוד לקולנוע חן ברחובות במקומו של בית הקפה החלבי שפעל במקום. התפריט השתדרג מאוד והמנות מוקפדות עם חומרי גלם איכותיים הכוללים גם בשר ופירות ים. למרות שהמקום מגדיר עצמו כביסטרו, חלק מהמנות הן

לדיווח המלא >>

(4.5) מסעדת PIATTO נפתחה לפני כחצי שנה בפארק המדע ברחובות. בלי חצוצרות ובלי הרבה יחסי ציבור פתחו כאן מקום שלא נופל ברמתו מהרבה מסעדות טובות ומוכרות בתל אביב, במה הוא כן נופל? במחיר. המחירים כאן שווים לכל כיס, ממש לא תל אביביים. חגגנו יום

לדיווח המלא >>

(3.9) מסעדת ציונה בנס ציונה היא מסעדה מה שפעם קראו חלבית, והיום היא פונה לקהל הצמחונים. בחלק גדול מהמנות ניתן גם לקבל גרסה טבעונית. גם מנות שמתאימות לחולי צליאק יש כאן והן מסומנות בתפריט. קיוויתי להגיע למקום ולדווח שהנה יש לצמחונים מקום עם אוכל

לדיווח המלא >>
(4.2) מבשלת הבירה JEM's נמצאת באזור התעשיה קרית מטלון בפתח תקווה. הדווח הפעם יהיה קצר וקולע, שכן לא מדובר במסעדת גורמה ואין פה מה להתפלסף יותר מדי. המקום עצמו מלא אווירה וכיף לשהות בו. שילוב של פאב עם מסעדה. מיכלי הבירה עם הצינורות
לדיווח המלא >>
(4.5) מסעדת TOKO בניצוחו של השף ניצן רז (ממסעדת UNO וסושי סמבה) נמצאת במתחם יס פלאנט בראשון לציון כאשר צד אחד שלה פונה לאגם היפיפה וצד אחד לחלקו הפנימי של מתחם בתי הקולנוע ממש מול הקופות. המקום מאוד מעוצב ומושקע. נעים וכיף לשבת בו. לא פלצני רשמי,
לדיווח המלא >>
(4.2) איגנס בר ברחובות נפתח לפני כארבעה חודשים בפארק המדע. המקום מתמחה בבשרים, ולפי הפרסום, המתכונים לנקניקיות ונקניקים עברו מדור לדור במשפחה. כל הבשרים מנתחים מובחרים והכל מיוצר ע"י הקצב שלהם בהזמנה מיוחדת. המקום גם מתהדר בתעודת
לדיווח המלא >>
(4.5) מו ומו ברחובות החל את דרכו כאיטליז לפני למעלה מ 20 שנה. גם המסעדה שבסמוך לאיטליז ותיקה למדי.  ותק של למעלה מ 10 שנים, והמקום עדיין חי ושוקק כאילו נפתח רק לפני חודש.  שמו של הבשר במו ומו הגיע רחוק ורבים, אפילו ברמה הארצית מכירים את השם ומבקרים במקום
לדיווח המלא >>
(4.5) מסעדת שגב אקספרס בראשון לציון של השף שגב משה, היא המסעדה השניה בסדרת "אקספרס", והשלישית של שגב (מסעדת שגב היוקרתית שנמצאת בהרצליה היא הראשונה). מדובר בקונספט יותר עממי, "שגב להמונים". לא תמצאו  בתפריט בשר סרטנים או נתחי בשר או דגים
לדיווח המלא >>
(TA, מומלץ) ג'ואיש ביף (Jewish Beef) נמצאת ברמת גן במתחם הבורסה ומציעה תפריט מצומצם כמעט זהה לתפריט של רובן. 2 סוגי בשרים. קורנביף, סוג של נקניק מבקר כבוש, פסטרמת הודו במרינדות ושילוב של שניהם שניתן להזמין בסנדביץ, בבאגט בצלחת או בסלט. השם נלקח כנראה
לדיווח המלא >>
(4.4) הטאפאס בר קאבסה (CABEZA) נפתח ברחובות לפני כחודש על חורבות מסעדת מילאנו הותיקה. עפ"י הפרסומים הושקעו בהקמת המקום כ 3 מליון ש"ח. אין ספק שנדרש אומץ רב לפתוח מקום חדש בהשקעה כל כך גדולה בתקופה הזו, אבל השילוב של פארק היי טק
לדיווח המלא >>
כניסה למשתמשים
אי-מייל:
סיסמא:
שכחתי סיסמא
   
סקר החודש:
לאן אתם שולחים אותי לדווח? הפעם איטלקיות (לחצו על שמות המסעדות)
רונימוטי
גוסטו
אמורה מיו
איל פסטיו
ארנסטו
תוצאות ההצבעה
קטגוריות מסעדות:
נעים להכיר
כשרות
משלוחים / TA
בשרים
עממיות / עדות
ארוחות בוקר
ת"א והסביבה
חיפה והצפון
ירושלים והסביבה
השרון
מרכז
דרום
דורון: 050-5199009 | doron@doronrest.co.il
Atar2b דורון מבקר במסעדות - כל הזכויות שמורות   2011   ©   |   עיצוב ובנית אתרים