:חיפוש | כתבו עליי | תקנון האתר | הפוך לדף הבית
4.5 ומעלה - מומלץ מאוד (רוצו מהר למה אתם מחכים) 4 - 4.4 - סטנדרטי אך מומלץ (לשבת בכיף) 3.9 ומטה - לא מומלץ. קראו היטב את הדיווח
עשרת המומלצים של דורון

רגע לפני שהמטבח הגיאורגי כובש את תל אביב, קבלו דווח על מסעדה גיאורגית חלבית אוטינטית באשדוד. מסעדת (עדות, מומלץ) דדיאני נפתחה לפני מעט יותר משנה. המסעדה יחסית קטנה ויש בה מספר מצומצם של מקומות ישיבה בפנים ועוד מספר שולחנות בחוץ. התחושה

לדיווח המלא >>
(עממי, מומלץ) מסעדת מעיין הבירה היא מוסד ותיק וידוע בחיפה. המקום נוסד בשנת 1950 ושרת אז בעיקר את פועלי נמל חיפה. המסעדה יחסית גדולה עם שני אזורי ישיבה. האולם המרכזי (מחולק לשניים) ועוד אזור אחורי, חצי קומה מעל למסעדה. הנוסטלגיה קופצת עליך מכל
לדיווח המלא >>
(עממי, מאוד מומלץ) מסעדת עזורה נמצאת בסמטה צדדית ליד שוק מחנה יהודה בירושלים. המיקום שלה מוחבא כאילו היא לא מעוניינת שימצאו אותה. שביל צדדי צר עם מספר מדרגות מוביל לרחבה משותפת למספר בנייני מגורים. אין שלט, אין פרסום אין כלום. ובכל זאת בשעת צהריים
לדיווח המלא >>
(עממי מומלץ) בית הקובה של אמא עליזה היא מסעדת פועלים קטנה וחבויה באזור התעשיה של קרית מלאכי מרחק פסיעה  מכביש 40 ומצומת קסטינה. המקום קטן וניכר שהלקוחות שלו קבועים ומוכרים לבעלת הבית וצוות העובדים שלה. אותנו כמובן, היא לא הכירה, אבל קבלת הפנים שלה זכינו
לדיווח המלא >>
(עממי, מומלץ) מסעדת גואטה. היום אני חונך קטגוריה חדשה באתר. מסעדות עממיות / עדות וכל מה שנכלל בקטגוריה זו (תוכלו למצוא אותה בצד הימני בתחתית העמוד הראשי). מסעדות עם אוכל ביתי, זול וטעים. מאחר ורוב המסעדות בתחום זה הן משפחתיות ובמקרים רבים בקושי מחזיקות ראש
לדיווח המלא >>

(4.3) המטבח הוונצואלי לא ממש מוכר בארץ. מי שהעלתה אותו לתודעה היא דליה אלחדף, משתתפת תוכנית הריאליטי מאסטר שף בעונתה השלישית, כשפתחה את מסעדת טוטומה בתל אביב. בדומה למטבח הישראלי, גם הוא     פיוז'ן של מספר מטבחים שהגיעו

לדיווח המלא >>
(4.3) מסעדת טוליפ בתל אביב מגישה אוכל הונגרי מסורתי. לפני שאני אתחיל בדווח, גילוי נאות. המטבח ההונגרי הוא המטבח עליו גדלתי, כך שיש לי פינה חמה בלב למטבח הזה. כל עדה בטוחה שהמטבח שלה הוא הטוב ביותר, וקשה לשמור על אובייקטיביות באוכל שיש לו קשר רגשי. המטבח
לדיווח המלא >>

(עדות, ככה ככה) צ'צ'ו היא מסעדת פועלים טריפוליטאית בנתניה. למסעדה ותק של עשרות שנים והיא נחשבת למוסד של ממש ומקור גאווה לתושבי העיר. המסעדה אף קבלה בשנים האחרונות את תו מומלץ מפה, שאני מעריך ונוטה לרוב להסכים עם ההמלצות שלהם. אין כמעט

לדיווח המלא >>
(עממי, לא מומלץ) מסעדת ויטושה (נקראת על שם הר בבולגריה) ביפו מציעה אוכל ביתי עממי מהמטבח הבולגרי. מדובר במסעדה שהפכה להיות סוג של מוסד. בימי שבת המקום מפוצץ עד אפס מקום, ולא מדובר במסעדה קטנה. בעיני החוויה במסעדה היתה מאכזבת. מאחר ואני לא
לדיווח המלא >>
כניסה למשתמשים
אי-מייל:
סיסמא:
שכחתי סיסמא
   
סקר החודש:
לאן אתם שולחים אותי לדווח? הפעם איטלקיות (לחצו על שמות המסעדות)
רונימוטי
גוסטו
אמורה מיו
איל פסטיו
ארנסטו
תוצאות ההצבעה
קטגוריות מסעדות:
נעים להכיר
כשרות
משלוחים / TA
בשרים
עממיות / עדות
ארוחות בוקר
ת"א והסביבה
חיפה והצפון
ירושלים והסביבה
השרון
מרכז
דרום
דורון: 050-5199009 | doron@doronrest.co.il
Atar2b דורון מבקר במסעדות - כל הזכויות שמורות   2011   ©   |   עיצוב ובנית אתרים