:חיפוש | כתבו עליי | תקנון האתר | הפוך לדף הבית
4.5 ומעלה - מומלץ מאוד (רוצו מהר למה אתם מחכים) 4 - 4.4 - סטנדרטי אך מומלץ (לשבת בכיף) 3.9 ומטה - לא מומלץ. קראו היטב את הדיווח
עשרת המומלצים של דורון

(4.9) מסעדת מלגו ומלבר נפתחה בתחילת דרכה כבר של דגים ופירות ים. הדווחים היו בינוניים ומטה והיה נראה כאילו המסעדה לא תחזיק הרבה זמן מעמד. עוד מלכודת תיירים על הקו של רוטשילד. לפני כשנה וחצי הובאו השפים אור מיכאלי ומוטי טיטמן. לשפים ניסיון

לדיווח המלא >>

(4.8) OCD. לתוך הקלחת הקולינארית המקומית, הגיחה בעת האחרונה ועוררה סביבה באז לא מבוטל, היא OCD (הפרעה טורדנית כפייתית), המקום המסקרן שפתח השף רז רהב במתחם נגה ביפו.  המקום של מי שקנה את פרסומו בעיקר באינסטגרם תחת השם רזי ברווזי, ואת נסיונו

לדיווח המלא >>

(4.8) זה הדווח השני שלי על מסעדת מל ומישל. הדווח הקודם היה לפני כשלוש שנים, כבר אז מאוד התרשמתי מהמסעדה. תקופה ארוכה המלצתי לרבים שמבקשים ממני המלצות דרך דף הפייסבוק של האתר על מסעדה זו. קבלתי פידבקים סותרים מאנשים שהיו שם לאחר

לדיווח המלא >>

(4.7) מסעדת בינדלה של השוויצרי כריסטיאן בינדלה, נפתחה לפני כשנתיים וחצי ברחוב מונטיפיורי בתל אביב. ההתחלה היתה צולעת למדי עם תפריט שלא ממש המריא והאוכל היה סביר, לא יותר. בתחילת מאי נכנס למטבח השף יורם ניצן, ממסעדת מול ים שנשרפה, ונדמה שמאותו רגע בינדלה הולכת וממצבת את עצמה כאחת המסעדות הטובות בתל

לדיווח המלא >>

(4.7) אוכל פשוט וטעים, כזה שלא מנסה להרשים, זהו האוכל המוגש בסנטה קתרינה של השף תומר אגאי. כמו האוכל, כך גם המסעדה עצמה. מעוצבת בפשטות, אבל נעימה ולא מאיימת עם אווירה שמחה ושירות מצוין. תפריט המסעדה מכיל הרבה מנות בינוניות בגודלן

לדיווח המלא >>
(4.7) אין הרבה מקומות שהם כמו איזו קפסולת זמן ממימד אחר. כאלה שברגע שאתה נכנס אליהם, אתה שוכח מאיפה באת וכל הלחץ והמתח נעלמים בשניה. כאילו הגעת למדינה אחרת, בזמן אחר בעולם אחר וההתנתקות היא טוטאלית. כזו היא מסעדת החלוצים 3. החלוצים 3 היא ללא ספק אחד הסודות השמורים של תל אביב
לדיווח המלא >>

(4.7) מסעדת אואזיס של השפית רימה אולברה עברה לא מזמן למשכנה החדש ברחוב מונטיפיורי. זהו ביקורי הראשון במסעדה, למרות היותה מעין מקום עליה לרגל לכל מי שהוא פודי אמיתי. מספר לא מועט של נסיונות להגיע בעבר נחלו כישלון כל פעם מסיבה אחרת. אבל הפעם

לדיווח המלא >>

(4.7) סיפור מאוד מורכב הסיפור של כתית. זו בהחלט לא מסעדה לסועד הממוצע ולא רק בגלל המחיר. יש אנשים שיעמדו נדהמים מול המנות שיוגשו להם, ויש כאלו שלא יבינו על מה בדיוק לוקחים מהם 397 ש"ח ל"מסלול הקצר" של ראשונה אחת, עיקרית אחת וקינוח אחד, לא

לדיווח המלא >>
(4.7) אוזריה נמצאת במתחם שוק לוינסקי בתל אביב. שפית המסעדה והבעלים היא אביבית פריאל אביחי, שבעברה עבדה כשפית בטפאו. מדובר במעין בר - מסעדה מקסים. האווירה בו שכונתית, משוחררת ומאוד כיפית. המוסיקה ברובה ישראלית שמחה ומהנה, מוסיקת אמצע הדרך עם נגיעות
לדיווח המלא >>

(4.6) מסעדת מיס קפלן שבמתחם שרונה נפתחה כמסעדת פופ אפ של אורי שביט, והיתה אמורה להסגר כעבור שלושה חודשים. ההצלחה הפכה אותה למסעדה קבועה. מדובר במסעדה טבעונית, שכאמור לא מגישה שום מוצר מהחי, כולל ביצים ומוצרי חלב. בהחלט לא מסעדה

לדיווח המלא >>
כניסה למשתמשים
אי-מייל:
סיסמא:
שכחתי סיסמא
   
סקר החודש:
לאן אתם שולחים אותי לדווח? הפעם איטלקיות (לחצו על שמות המסעדות)
רונימוטי
גוסטו
אמורה מיו
איל פסטיו
ארנסטו
תוצאות ההצבעה
קטגוריות מסעדות:
נעים להכיר
כשרות
משלוחים / TA
בשרים
עממיות / עדות
ארוחות בוקר
ת"א והסביבה
חיפה והצפון
ירושלים והסביבה
השרון
מרכז
דרום
דורון: 050-5199009 | doron@doronrest.co.il
Atar2b דורון מבקר במסעדות - כל הזכויות שמורות   2011   ©   |   עיצוב ובנית אתרים