:חיפוש | כתבו עליי | תקנון האתר | הפוך לדף הבית
4.5 ומעלה - מומלץ מאוד (רוצו מהר למה אתם מחכים) 4 - 4.4 - סטנדרטי אך מומלץ (לשבת בכיף) 3.9 ומטה - לא מומלץ. קראו היטב את הדיווח
עם של בשלנים - תערוכת מבשלים 2010

למרות הפקקים הנוראיים, הצלחתי במשימה שנראתה לעיתים כבלתי אפשרית להגיע לתערוכת מבשלים 2010. התערוכה הזו היתה עבורי תענוג צרוף מתחילתה ועד סופה. לראות את כל עם ישראל מגיע, טועם, מתרשם ומתעניין באוכל משובח, טעמים חדשים, ודרכים לשיפור הבישול בכיף כזה גדול, אין תענוג גדול מזה.

בדוכן של יד מרדכי הדריכה אותנו מוכרת משעשעת כיצד מבצעים טעימות מקצועיות של שמן זית, ונתנה לנו לטעום 3 סוגים שונים. חייב להודות שטעמו של השמן זית בדרך בה הדריכה אותנו המוכרת אחר לגמרי ממה שמכירים. מי ידע ששמן זית מכיל חריפות, ואפילו חריפות די חזקה.

בדוכן של מכוורת אופיר טעמנות 3 סוגי דבש שונים ונהדרים. דבש חרובים (המוצלח ביותר), דבש שיזף ודבש הדרים.

בדוכן של חברת סודות האוקיינוס טעמנו מעדן בריאות שנראה כמו קוויאר שחור וכתום, אך הוא למעשה עשוי מאצות ולא מביצי דגים ומיובא מיפן. לא ממש בטעם שלי, אבל היו כאלה שאהבו, ותמיד כיף לטעום דברים חדשים.

בדוכן של חברת סיון ס.מ.בע"מ התוודאתי לראושנה לשמן הארגן. מדובר בשמן שמיוצר במרוקו במפעלים של החברה והוא מיוצר מפרי של עץ הארגן. טעמו מיוחד ושונה מכל מה שהכרתי וקשה לתאר אותו במילים. מסתבר שבקרב השפים זהו מוצר די ידוע. מחירו לא זול בכלל, בקבוקון קטן עולה 120 ש"ח. השמן הזה אמור להיות בריא הרבה יותר מזה הרגיל ומכיל כמויות גבוהות של ויטמין E, חומצות אומגה שונות ושאר דברים בריאים.

בדוכן של קי.די.אפ.אס טעמנו שלוש סוגים שונים של שמן זית מהמותג האיטלקי ברטולי. כמו כן זכינו גם לטעום חומץ בלסמי חדש שהחברה עתידה לייבא לארץ ובקשה חוות דעת של האנשים.

בדוכן של חברת טומין מכרו מגוון רחב של מוצרים מסקרנים החל מתבלינים שונים, ועד פסטות וחמוצים. קניתי שקית של מלח ים אטלנטי עם תערובת של תבליני פרובנס. את הריח האדיר של המלח הזה הרחתי דרך השקית כל הדרך הביתה. משכר.

בדוכן של מאפיית נינה טעמנו פיתות קוקטייל, פיתות מיניאטוריות נהדרות בקוטר של כעשרה ס"מ. חובה בכל ארוע.

לבסוף עצרנו בדוכן של חברה המייבאת בירות. שתינו בירת ברבר גרמניה שמכילה כמות גדולה של דבש והיא טעימה ומחליקה בגרון.

קצרה ידי מלספר על כל הדוכנים, בכל זאת היו קרוב ל 100 דוכני תצוגה. על הבמה המרכזית עמד השף מאיר אדוני (מסעדת כתית) ונתן הופעת בישול מרשימה. גם טעמנו לא מעט כוסות של אספרסו בדוכנים של חברות שמכרו מכונות.


יצאנו עייפים אך מרוצים. מאוד מרוצים. 

תאריך הדווח: 15.4.2010

מה דעתכם על המסעדה?
 גרועה  בינונית  טובה  טובה מאוד  מצויינת
       
כניסה למשתמשים
אי-מייל:
סיסמא:
שכחתי סיסמא
   
סקר החודש:
לאן אתם שולחים אותי לדווח? הפעם איטלקיות (לחצו על שמות המסעדות)
רונימוטי
גוסטו
אמורה מיו
איל פסטיו
ארנסטו
תוצאות ההצבעה
קטגוריות מסעדות:
נעים להכיר
כשרות
משלוחים / TA
בשרים
עממיות / עדות
ארוחות בוקר
ת"א והסביבה
חיפה והצפון
ירושלים והסביבה
השרון
מרכז
דרום
דורון: 050-5199009 | doron@doronrest.co.il
Atar2b דורון מבקר במסעדות - כל הזכויות שמורות   2011   ©   |   עיצוב ובנית אתרים