:חיפוש | כתבו עליי | תקנון האתר | הפוך לדף הבית
4.5 ומעלה - מומלץ מאוד (רוצו מהר למה אתם מחכים) 4 - 4.4 - סטנדרטי אך מומלץ (לשבת בכיף) 3.9 ומטה - לא מומלץ. קראו היטב את הדיווח
מארו - חוף הקשתות, אשדוד

(4.3) מסעדת מארו הינה מסעדה חדשה יחסית שנפתחה בתחילת השנה באשדוד. המסעדה עצמה מעוצבת ונעימה מאוד. מרפסת חיצונית עם דק מעץ כהה וכסאות רטאן כהות, ואילו המבנה הפנימי מכיל קשתות וקימורים מהתקרה ובחלונות. הפלוס המרכזי של המסעדה הוא מיקומה בקומה השניה של הטיילת, מכל מקום נפרש הים, ובמרפסת יש בריזה מהולה בשמש. הטיילת של אשדוד מלאה במסעדות שרמתן בינונית ומטה. מסעדת מארו היא לא איזו הברקה מיוחדת שמצדיקה נסיעה במיוחד, אבל היא ללא ספק האופציה הטובה ביותר באזור הטיילת. בשעות הצהרים (12:00 ועד 17:00) היא מציעה 2 סוגי עסקיות אחת ב 60 ש"ח והשניה ב 85 ש"ח. העסקיות כוללות מנה ראשונה לבחירה, עקרית לבחירה, לחם עם מטבלים, שתיה חמה וגם שתיה קרה. השירות שקבלנו היה מצויין (גם הוא יוצא דופן ביחס לשאר המסעדות בטיילת, שם השירות בדר"כ מחפיר). המלצרית היתה זמינה, נגשה אלינו מספר פעמים לוודא שהכל בסדר וידעה להמליץ על המנות השונות. התפריט מכיל מגוון סגנונות של מנות, החל ממאכלי ים, בשרים, מנות איטלקיות ועד לסלטים ודגים. בעיני, מסעדה שמתפרשת על הרבה סגנונות של אוכל, הדבר לא מראה על איכות גבוהה במיוחד. אני מעדיף שלמסעדה יהיה סגנון אחד, קו אחד של מנות שבהן היא מתמחה.

מה הזמנו:

מנות ראשונות:

1) חציל מטוגן - חציל שלם מרודד וקצוץ עם טחינה שמן זית ותבלינים. ניכר שהחציל היה טרי מאוד. מנה סטנדרטית למדי אך טעימה.

2) סלט ירוק - סלט שלא תואם כלל את התאור הזה, הכיל מעט מאוד רוקט והרבה ירקות (פלפלים בצבעים, פטריות טריות, עגבניות שרי, כרוב אדום). הירקות היו טריים תובלו קלות בלימון ושמן זית.

3)  דואט מתוק - אחת המנות הטובות. מנה פשוטה מאוד וטעימה מאוד. הכילה תפו"א, בטטה ופטריות (השם היותר מתאים הוא אולי טריו מתוק...) ברוטב של טריאקי וצילי מתוק. מנה נהדרת שהחלטתי להכין בעצמי בבית. פשוטה וטעימה. מעט שומשום נבזק מלמעלה. השילוב של טריאקי וצ\'ילי מאוד מוצלח.

מנות עקריות:

1) קבבוני טלה - קבבים עשויים מבשר בקר ומבשר כבש. 2 כדורים על מקלות קינמון. קבבים טעימים, עסיסיים ומתובלים כהלכה. הוגש עם צ\'יפס מתובל. עסקית של 60 ש"ח.

2) עינוגים - פילה בקר, פרגיות וירקות ברוטב יין. הפרגיות היו טעימות ועסיסיות כמעט ללא חלקים שומניים ומתובלות כהלכה. הגיעו מספר נתחי פילה קטנים ודקים. בשר הפילה היה ברמה סבירה אך עשוי יתר על המידה ועקב כך התייבש מעט. מתחת לנתחי הבשר  היו חתיכות של קישואים, בצל, פטריות ובטטות שהיו צלויים והתאימו לרוטב של הבשר. עסקית של 85 ש"ח.

3) פילה סלמון - נתח לא גדול של פילה סלמון ומעליו רוטב של סלסה. מנה נחמדה שהוגשה עם הום פרייז. עסקית של 85 ש"ח.

לחם הבית: לשולחן הוגשו 2 לחמים טריים וטעימים עם רוטב טחינה ועמבה (לא מוצלח), רוטב אחר חריף (מאוד), ושיני שום קלויים.

שתיה: מיץ תפוזים ולימונדה שהיו סינטטיים ומגעילים למדי. הקפה היה סביר...בינוני.לא משהו.


ביקורת שרותים: משרותי הנשים דווח לי שהמושב של האסלה יוצא מהמקום, שרותי הגברים היו די נקיים. נייר מטונף אחד היה דבוק לאסלה.

לסיכום:

המקום - 4.6 (מתוך 5) - כיף לשבת. נוף לים וגם המסעדה מעוצבת בצורה נעימה.

המחירים - 4.5 - מחירים סבירים מאוד. מנות די גדולות.

השירות - 4.4 - שירות טוב מאוד.

האוכל: טעם - 4.2 - מנות פשוטות ודי טעימות ברובן.

        עיצוב הצלחת - 4.4 - כלי הגשה יפים, צורת הגשה יפה לעין.

        מקוריות - 4.2 - מנות די סטנדרטיות. לא נפלתי משום מנה. הדואט המתוק היה מוצלח.


לסיכום החוויה: 4.3 - נעים לשבת, אוכל סביר. האופציה הטובה ביותר בטיילת של אשדוד

תאריך הביקור: 2.5.2010

מה דעתכם על המסעדה?
 גרועה  בינונית  טובה  טובה מאוד  מצויינת
       
כניסה למשתמשים
אי-מייל:
סיסמא:
שכחתי סיסמא
   
סקר החודש:
לאן אתם שולחים אותי לדווח? הפעם איטלקיות (לחצו על שמות המסעדות)
רונימוטי
גוסטו
אמורה מיו
איל פסטיו
ארנסטו
תוצאות ההצבעה
קטגוריות מסעדות:
נעים להכיר
כשרות
משלוחים / TA
בשרים
עממיות / עדות
ארוחות בוקר
ת"א והסביבה
חיפה והצפון
ירושלים והסביבה
השרון
מרכז
דרום
דורון: 050-5199009 | doron@doronrest.co.il
Atar2b דורון מבקר במסעדות - כל הזכויות שמורות   2011   ©   |   עיצוב ובנית אתרים