:חיפוש | כתבו עליי | תקנון האתר | הפוך לדף הבית
4.5 ומעלה - מומלץ מאוד (רוצו מהר למה אתם מחכים) 4 - 4.4 - סטנדרטי אך מומלץ (לשבת בכיף) 3.9 ומטה - לא מומלץ. קראו היטב את הדיווח
סזאר - פיקריס 3, פארק המדע, רחובות
(4.5) במסעדת סזאר (CEZAR) ברחובות בקרתי בפעם האחרונה לפני מספר שנים. הביקור ההוא היה מאכזב למדי, וגם מספר דווחים פושרים על המקום גרמו להגיע למקום עם ציפיות לא גבוהות במיוחד. חברים בקשו לצאת למסעדה הזו, וכך מצאתי את עצמי סועד שם ואני חייב להודות שאני שמח שהגעתי. המסעדה שנתה תפריט לפני כחצי שנה והמנות כיום נראות הרבה יותר מזמינות מהמנות שהופיעו בתפריט הקודם. השירות במקום היה נעים ומשתדל, אבל נעשו כמה טעויות והופתעתי מאוד מהיחס ולקיחת האחריות. כל בן אדם יכול לטעות, ואני לא כועס על טעויות שיכולות לקרות,השאלה תמיד היא איך העסק מתייחס לאותן טעויות. האם הוא מקבל אחריות, מציע פיצוי, מתנצל, או שהוא מנסה "לסבן" אותך ש"אתה לא הבנת נכון את התפריט" ו "ככה אמורה להיות המנה". פה קבלת האחרויות היתה מעל ומעבר ויצאנו מאוד מסופקים. לכן גם החלטתי לתת להם ציון גבוה ברמת השירות.
למסעדה עיצוב נעים, תאורה חמה ובר גדול. יש גם חדר פרטי לארועים. התפריט מכיל מגוון די גדול של מנות. פסטות, בשרים, ראשונות ויש גם תפריט ספיישלים שנכתב בגיר על לוח. רוב המנות מוכרות ואהובות. אין יותר מדי הפתעות בתפריט, אבל חומרי הגלם הפתיעו ברמתם והמנות היו טעימות וטובות, והוגשו בצורה יפה.

אז מה הזמנו:

1) מנה ראשונה - הניוקי שטובה אוהבת - ניוקי ברוטב של שמנת וכמהין עם מעט פרמזן מעל. הכמהין הורגש במידה והניוקי היו שמנים וטעימים. מעט דחוסים מהמקובל, אבל עדיין טובים, והרוטב היה פשוט ומצויין. מנה די כבדה בגלל השמנת, וצדקה המסעדה כשהכניסה את המנה לתפריט הראשונות ולא לעיקריות. גודל המנה מספיק בדיוק כדי להנות מהטעמים מבלי לשבוע. כפתיח, היא מתאימה ל 2-3 אנשים.  מחיר  39 ש"ח.
2) מנה ראשונה - פורטבלו קומפלטו -  פטריות פורטבלו עם רוטב שמנת ופרמזן. מנה מצויינת. מי שאוהב פטריות יתענג על המנה. כמות מכובדת של פטריות ברוטב שמנת נהדר שלא השתלט על טעם הפטריות. פטריית פורטבלו אחת שנטעם כאילו נעשתה על המנגל הונחה מעל. המנה הוגשה ללא כף. גם היה חסר לחם לאכול איתו את המנה. פוקצ\'ה שקיבלנו כפתיח (צרה ,ארוכה, רכה עם מעט מלח גס) היתה מצויינת אבל קטנה מדי. היה יכול להיות יותר מוצלח לו המנה היתה מוגשת עם מנת לחם קצת יותר מסיבית. מחיר 39 ש"ח.
3) מנה עיקרית - קיאנטי קוטלטה -  קציצת בקר ברוטב יין קיאנטי ופירה. כבר כתבתי באחד הדווחים האחרונים שלי על כך שצריך לצאת מהמסגרת שקציצת המבורגר חייבת תמיד להגיע בלחמניה עם ירקות, והנה דוגמא טובה. קציצה יפה וגדולה עשויה במידה מושלמת. מעט ורדרדה באמצע בדיוק כמו שצריך. יושבת על פירה של תפו"א עם מעט בטטה. פירה חלבי. מעולה. מתקתק וטעים. הוגש עם מעט שיני שום אפויות ורוטב של יין אדום (לפי התפריט יין קיאנטי, יין אדום איטלקי שמיוצר באזור באיטליה שזה שמו).  בהחלט מנה טובה. הבשר היה מצויין. מחיר 69 ש"ח בלבד. בהחלט שווה. בעיני המנה היתה טובה מאוד. המזמינה חשבה שמדובר בקציצות ביתיות ברוטב יין והתאכזבה מהמנה.
4) מנה עיקרית -  פילה בורי - מנה מהספישלים של היום. המלצר תאר את המנה כפילה של בורי על יוגורט עם זיתים ופלפלים. המזמין החל לאכול את המנה. כשבקשתי לטעום, שמנו לב שהמנה אמנם טעימה אבל אחרת לחלוטין ממה שהוסבר והגיעה עם רוטב כלשהו (אולי ציר דגים) עם תערובת תבלינים, צלפים וארטישוק. בקשנו מהמלצר לקבל בצד קצת מהיוגורט כדי שנוכל לטעום את המנה כפי שהיתה אמורה להגיע. הוא הביא צלוחית עם המרכיבים השונים של המנה כפי שתאר (צלוחית יוגורט עם טפנד זיתים ורסק פלפלים). המזמין כבר כמעט וסיים את המנה ואז ניגש אליו מי שנראה כבעל תפקיד ניהולי כלשהו, ואמר שהוא הבין שהמנה לא הוגשה לנו כפי שהיתה אמורה להיות, ואמר לבחור שאם הוא לא שבע מהמנה הוא ישמח להוציא לנו מנה חדשה לגמרי, למרות שהמנה הקודמת כמעט וחוסלה. כעבור כמה דקות הגיעה מנה נוספת. פילה עסיסי שהשילוב שלו עם היוגורט המתובל והממרחים היה טעים קליל והשתלב טוב ביחד. הוגשה עם תוספת לבחירה, בחרנו בשעועית ירוקה שהוגשה עם מעט מלח, פלפל, בצל מטוגן וקצת זיתים.  מחיר 78 ש"ח.
5) פילה בקר ונויקי שמנים - ברוטב יין אדום, ציר בקר ופטריות יער. המנה היקרה ביותר בתפריט. שילוב הטעמים של פילה בקר עם יין ופטריות אומנם לא חדש ולא מדובר פה בהברקה, ובכל זאת, נתח הפילה, במשקל של 280 גרם היה פשוט מעולה. פילה כזה רך עסיסי וללא שום טעמי לואי הרבה זמן לא אכלתי. הרוטב היה מוכר אבל טעים מאוד. טעם הפטריות היה מודגש מאוד ופטריות הונחו בנדיבות. השילוב של הניוקי היה מעט שונה ומעניין. הם ספגו היטב את הרוטב והלכו מצויין עם הפטריות. סה"כ מנה גדולה מאוד ומומלצת. בשר משובח. 129 ש"ח.  
6) קינוח - ונילה לוטי - אז לא מדובר בלוטי המסורתי התאלינדי (מעין בצק מטוגן עם מילויים שונים). מדובר במספר ריבועים קפואיםשל קרם בסגנון של ברולה עם שכבות של "דיסקיות" קרמל דקות וקשיחות ביניהן ורוטב טופי מלמעלה ובין השכבות השונות. קינוח מושחת ביותר. ליקקנו את הצלחת. מחיר 39 ש"ח.
7) קינוח בונוס - סופלה שוקולד - בעת הזמנת הקינוח של הונילה לוטי, הגיע לפתע המלצר עם עוד קיונח ואמר שזה על חשבון הבית פיצוי על הטעות. הגיע סופלה שוקולד עם מילוי של שוקלד נוזלי וחם. סה"כ סופלה לא רע, די סטנדרטי, אכלתי טובים ממנו, אבל הוא בהחלט עושה את העבודה למי שיש דחף שוקולדי בסוף הארוחה. מוגש עם כדור גלידת וניל. מחיר הקינוח 31 ש"ח (אנחנו לא חוייבנו).

חניה: המסעדה נמצאת בפארק המדע ברחובות. יש מספר אפשרויות חניה באזור. בשעות מסויימות אין צורך לשלם, בשעות
          שכן צריך, הזהרו מפקחים.
שרותים: נקיים

לסיכום:

המקום: 4.3 - חמים ונעים. לא מפואר, אבל מושקע.
המחיר: 4.5 - מחירי המנות סבירים בהחלט.
השירות: 4.6 - נעשו טעויות, אבל נלקחה אחריות, קבלנו פיצוי והתנצלו מספר פעמים. המלצר סה"כ היה חביב ונעים.
האוכל: טעם - 4.5 - בשר משובח. מנות טובות. בעצמי הופתעתי.
           הגשה - 4.5 - מושקע ויפה.
           מקוריות - 4.2 - סה"כ מנות די מוכרות. פה ושם יש טוויסט קטן ומעניין, אבל לא תגלו כאן המצאות.

לסיכום: מסעדת סזאר - 4.5 - בהחלט מומלץ. אוירה נעימה, מחירים סבירים והבשר בהחלט משובח.

תאריך הביקור: 9.10.2011




מה דעתכם על המסעדה?
 גרועה  בינונית  טובה  טובה מאוד  מצויינת
       
כניסה למשתמשים
אי-מייל:
סיסמא:
שכחתי סיסמא
   
סקר החודש:
לאן אתם שולחים אותי לדווח? הפעם איטלקיות (לחצו על שמות המסעדות)
רונימוטי
גוסטו
אמורה מיו
איל פסטיו
ארנסטו
תוצאות ההצבעה
קטגוריות מסעדות:
נעים להכיר
כשרות
משלוחים / TA
בשרים
עממיות / עדות
ארוחות בוקר
ת"א והסביבה
חיפה והצפון
ירושלים והסביבה
השרון
מרכז
דרום
דורון: 050-5199009 | doron@doronrest.co.il
Atar2b דורון מבקר במסעדות - כל הזכויות שמורות   2011   ©   |   עיצוב ובנית אתרים